Godnatt ♥

Nu ska jag krypa ner under mitt varma,mysiga täcke & sova. Jag är trött.. Ska sova tills jag vaknar typ 8-8.30 , sen gå på en promenad & sedan avnjuta en god frulle! Men vi hörs imorgon
kram

22:18

Hej bloggen, tänkte leverera ett seriöst inlägg. Det var alldeles förlängesedan jag var seriös, ibland saknar man det ibland inte..
Idag t ex. Jag har haft möjligheten att gå ut o gå? Hela dagen har jag haft på mig. När klockan var ca 20.20 ja då fick jag energin men jag hatar att gå själv när det är "mörkt" eller ja kvällstid helt enkelt.... Äsch, har bestämt mig för att IMORGON ska jag gå på promenad. HELST TVÅ STYCKEN. Så det SKA jag försöka klara. Kan ju inte va alldeles för svårt eller hur? Jag menar, man är vaken kanske från 8-9 till ca 23 på kvällen, Hur svårt ska det då var att gå iallfall två promenader? Om man går t ex, på morgonen/förmiddagen & så på eftermiddagen/kvällen? Ja det kan ju inte va såååå svårt. Så går man ca 4 km åt gången. Blir ju NÄSTAN en mil.. Lagom tycker jag?
 
Sedan kanske man gör massa annat, typ som städar hela hemmet eller något i den stilen? Ja, då borde det väl hända mer med kroppen? Jag tycker det iaf, så imorgon ska jag prova! Nu kommer jag inte kunna gå 2 promenader varje dag, men nästan varje iallafall. Tänker liksom inte stiga upp mycket tidigare de dagarna jag jobbar. Jag hade kunnat gjort det , men prioriterar min sömn faktiskt. Går ändå så pass mycket på jobbet så det inte gör något ändå... Så de dagarna jag jobbar blir det en kvällspromenad, det är ju inte fy skam det heller! 
Har ju iofs även en crosstrainer, så ja självklart kommer även den bli använd - mer än vad den redan är!
 
Det här med mat då? Ja jag äter ju LCHF just nu, det går ju bra. Det är som sagt de här med träningen som jag måste ta tag i. Men det löser sig, 
 
Det svåraste jag tycker är väl då frukosten ? När jag inte jobbar blir det oftast Lchf-plättar med grädde. Men det är så tråkigt i längden..Så jag tror att jag ska börja med ägg ägg ägg ägg. Ja , kokta ägg såklart. Har svårt för omelett,äggröra osv.
 
Men kokt ägg funkar alla dagar, med kanske finn crisp och ja ost då kanske? Ja vi får se, ska göra en riktig "matsedel" imorgon. 
Lunch - kött,fisk&fågel - med en fet sås och sallad , ochså en sån sak som funkar alltid. Även om jag atm har tröttnat på kyckling eller ja.... jag blir äcklad av kyckling just nu.. Mer om det kan ni få veta en annan dag.
Middag då? Ja den lär se ut som lunchen faktiskt. Kanske någon gratäng ? Sallad/& broccoli är viktigt..
Dricka? Ja jag dricker varken te eller kaffe så det får bli - V A T T E N, billigt & gott ;)
 
Japp, sen är det matlåda till jobb som gäller. Har varit kass på det i över ett år, men nu äre andra bullar ;)
 
 
Nej, alltså. Dags att börja med matdagbok igen, man sköter allt på ett helt annat sätt då. Mkt bättre, kmr nog dock inte dela med mig här. Kanske ibland. Men absolut inte dagligen. 
Ska även göra en mini utmaning, kanske bloggar om det kanske göre inte. 
 
KRAM
 

Många favoriter på ett o samma fat.